Åbningstider

Åbningstider 2024     


Juni måned hver onsdag og torsdag aften fra. 18.30 til 21. samt fredag, lørdag og søndag fra kl. 13:00 til 17:00.


Juli måned til og med den 21. juli hver fredag, lørdag og søndag fra kl. 13:00 til 17:00


Har I lyst til at besøge haven på andre tidspunkter? Så kontakt os endelig, vi vil gerne gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker.


Større grupper er velkomne.


I er velkomne til at finde jer en hyggelig plet i haven og nyde jeres medbragte madpakke på en af de mange små terrasser. Vi beder jer venligst om at tage alt affald med jer igen, da vi desværre ikke har mulighed for at sortere det for jer. Tak for jeres forståelse.


Kaffe kan købes.


Entréen er  50 kr. per person.


Hunde er velkomne i snor, så længe de kan komme overens med vores egen hund, som er en schæfer. Vi beder dog venligst om, at I kontakter os, før I tager jeres hund med ind i haven.


Vi ser virkelig frem til at byde jer velkommen i vores  have!


Tag et stykke af Rosenhaven Frederiksgård med hjem! Vi har et mindre plantesalg, hvor vi sælger overskudsplanter fra vores have.  Kom og lad dig inspirere af vores udvalg af planter. 


Venlig hilsen,

Marianne Renner Lauritsen og Kurt Renner

Frederiksgård 19, 6440 Augustenborg

Mobil: 40215525

Email: marianne@rosenhaven-frederiksgaard.dk

Hjemmeside: www.rosenhaven-frederiksgaard.dk


Følg med i vores eventyr i Rosenhaven i Frederiksgård ved at følge os på vores Facebook-side "Rosenhaven i Frederiksgård". Her kan du få opdateringer om begivenheder, nyheder og smukke billeder fra haven. Vi glæder os til at dele vores passion for blomster og natur med jer!